Kövess minket!
  
     

Tegye különlegessé kertjét egy sziklakerttel!

Tegye különlegessé kertjét egy sziklakerttel!
2014, október 10.

A sziklakert manapság egyre népszerűbb a kertes házzal rendelkezők körében. Egy sziklakert fenntartása nem kíván nagy igényeket, látványa viszont annál gyönyörűbb a kertben pihenők számára. A kert egy sziklakerttel együtt a nyugalom szigete lehet, a sziklakert virágai ugyanis egész évben ékesítik az udvart.

A sziklakert tervezése és kivitelezése kifizetődő olyan kerttulajdonosok számára is, akiknek kevesebb idejük jut kertjük gondozására, hiszen a sziklakert növényei nem igényelnek nagy odafigyelést, szárazságtűrők és alkalmazkodnak az időjárás viszontagságaihoz, változékonyságához. Emellett egy gondozott sziklakert nagyon sokat javíthat kertünkön, ha annyira nem szeretünk kertészkedni, mégis vágyunk néhány színes virágra az udvarban.

A sziklakert megtervezése nem tűnik bonyolult feladatnak, ám a legjobban egy szakember tudja eldönteni, hogy milyen lehetőségeket nyújt a környezet, illetve mi illik a kert adottságaihoz, továbbá milyen növények passzolnak egymáshoz, ezért érdemes tanácsot kérnünk, mielőtt belevágnánk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerttervezés5
Kerttípusok: Mediterrán kert

Szeretne otthonában kialakítani egy csodálatos mediterrán kertet? Az ilyen típusú kertek egyik fő különlegessége, a benne elhelyezkedő ritka és egzotikus...

Close