Kövess minket!
  
     

Öntözőrendszer tervezés

Öntözőrendszer tervezés
2014, október 10.

A kertgondozás egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen tevékenysége az öntözés. A növényeknek és virágoknak, de még a fáknak is szüksége van tápanyagokra, melyet a vízből nyerhetnek ki.

A vízhez természetesen szükség van egy megfelelő öntözőrendszer kialakítására, hiszen a kézi öntözés a mai felgyorsult világban elavult technológiának számít, és sokaknak nem jut ideje erre a tevékenységre a mindennapi teendők mellett. Számos különböző öntözőrendszer létezik, melyek között találhatunk manuálisan kezelhetőeket, de automatikusan működtethetőeket is.

Az automata öntözőrendszerek nagy előnye, hogy időzítővel beállíthatóak. Ezért ha mi esetleg hosszabb ideig nem lennénk otthonunk közelében vagy kertünk környékén, akkor se arra fogunk hazaérni, hogy kiszáradtak a növényeink vagy kiégett a füvünk.

Sajnos sohasem tudhatjuk, hogy mikor mi jön közbe és esetleg nem tudunk hazamenni, azonban az ilyen esetekben is szükség van kertünk megfelelő gondozására, melyre kiváló megoldást kínál az automata öntözőrendszer.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kertgondozás3
Az egyenletes, zöld talaj titka: a gyepszőnyeg

Mindenki vágyik a katalógusokban látott, zöldellő, ápolt, fenséges fűtakaróra. Azonban ahhoz, hogy ezt hagyományos módon oldjuk meg, hónapokat, akár éveket...

Close