Kövess minket!
  
     

Mit érdemes tudnunk, mielőtt belekezdünk a terasz burkolásába?

Mit érdemes tudnunk, mielőtt belekezdünk a terasz burkolásába?
2017, május 29.

Eljött a tavaszi nagy felújítások ideje, és a kiülős idő közeledtével érdemes a terasz felújítását is beterveznünk. Mielőtt még kerti bútorokban gondolkodhatnánk, elsősorban az alapokkal, vagyis a terasz burkolásával kell kezdenünk.

A terasz burkolatának kiválasztása az egyik legfontosabb tényező a kertépítés során. Nem mindegy milyen anyagú, színű vagy formájú. A terasz burkolat meghatározhatja a kert hangulatát, stílusát és a színvilágát. Minden anyagnak megvan a maga előnye és hátránya is, ártól és igényektől függően választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. Arról semmiképp se feledkezzünk meg, hogy a terasz burkolása szakembert kíván, ugyanis a terasz ki van téve az időjárás viszontagságainak, így tartós burkolása sokrétű feladat. A burkolat kiválasztásakor fontos az időtállóság és az egyszerű karbantarthatóság is, hiszen senki nem akar feleslegesen sok energiát belefektetni a terasz ápolásába.

Az egyik legnépszerűbb anyag, amit terasz burkoláshoz használni szoktak, az a kő. Előnye, hogy szinte bárhol kapható, nagy a színválaszték és könnyű vele dolgozni. Hátránya, hogy viszonylag drágának számít. Népszerűek még az 50-50% fa és PVC összetételű burkolatok, melyek megjelenésükben a fa természetességére emlékeztetnek, de nem szálkásodnak vagy hasadnak bizonyos idő eltelte után. Ami a kertépítési trendeket illeti, a teraszburkolatok esetében általában a természet közeli stílus a meghatározó. Ezért a barna színek hangsúlyosak, nem véletlen népszerűek a fa- vagy fahatású burkolóanyagok, illetve kerti bútorok.

Ha esztétikus és szakszerűen kivitelezett terasz burkolásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A Burkolás Express mesterfokon végzi a burkolási munkálatokat, és még az anyagbeszerzéssel sem kell bajlódnia. További információért látogasson el honlapunkra, a www.burkoloexpress.eu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-677-4492-es telefonszámon, illetve az info@burkoloexpress.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért előnyösebb választás a műanyag cserép?
Miért előnyösebb választás a műanyag cserép?

Bár az elmúlt időszakban az időjárás nem volt a legoptimálisabb a kertgondozáshoz, szerencsére a jó idő beköszönteni látszik. Hazánkban pedig...

Close