Kövess minket!
  
     

Milyen a jó kert?

Milyen a jó kert?
2014, október 10.

A jó kert minden tekintetben tükrözi tulajdonosa egyéniségét. Ebből kifolyólag először azt kell végig gondolni, hogy milyen kertre is van szükségünk, milyen helyen éreznénk jól magunkat, mik azok a követelmények, melyeknek meg kell felelnie kertünknek. Ez nem egyszerű feladat, de az alábbi tanácsokkal talán megkönnyíthetjük a választást.

Mit vegyünk figyelembe kerttervezésnél?

  • Mit szeretnék csinálni a kertben? – Kerti partikat szervezni, kávézni minden reggel, sportolni, olvasgatni, teregetni?
  • Mennyi időm lesz gondozni a kertet? – Ettől függhet a kert nagysága és a növények fajtája is.
  • Milyen növényeket szeretnék a kertbe? – Legyen sok színes növény, szolidan romantikus vagy minimalista, letisztult formákkal?
  • A természetesebb hatást kedvelem jobban vagy a látványosat? – Legyen kicsit natúr hatású vagy inkább az elegáns formába öntött kert tetszik?

Ezen kérdések megválaszolásával, sokkal közelebb kerülhet ahhoz, hogy kertje minden igényét kielégítse és maximálisan megfeleljen az elképzeléseinek.

Magát a kerttervezést és kivitelezést bízza profikra, de az elképzeléseknek meg kell lennie, mielőtt hozzájuk fordulunk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerttervezés1
A kert otthonunk dísze

Egy jól megtervezett, könnyen kezelhető kert számos boldog pillanat forrása lehet, és rengeteg bosszúságtól menthet meg minket, azonban csak akkor,...

Close