Kövess minket!
  
     

Miért előnyösebb választás a műanyag cserép?

Miért előnyösebb választás a műanyag cserép?
2017, május 26.

Bár az elmúlt időszakban az időjárás nem volt a legoptimálisabb a kertgondozáshoz, szerencsére a jó idő beköszönteni látszik. Hazánkban pedig egyre divatosabbnak számít, hogy teraszokon, erkélyeken vagy más helyiségekben is növénykertet alakítsanak ki. Ezekhez azonban elengedhetetlenek a minőségi cserepek is.

A műanyag cserépnek rengeteg előnye létezik, főként, ha különleges kialakításokat szeretnénk létrehozni otthonunkban. Amellett, hogy könnyedén alakíthatóak, így egyedi, DIY megoldások is létrehozhatóak a segítségükkel, az áruk is jóval kedvezőbb, mint a többi kialakításnak. Mégis, a műanyag cserépnek két fő pozitívuma van, az egyik, hogy nem törik olyan könnyen, ha leesik. Ez a tulajdonság főként akkor előnyös, ha nyitott helyiségben alakítjuk ki a kertünket, hiszen ekkor a szél vagy más befolyásoló tényező könnyedén felboríthatja a cserepeinket. A másik pozitívuma, hogy akár ültetésre is alkalmas. Ugyanis vannak olyan növények, melyek igénylik, hogy eleinte cserepestül ültessük ki őket a kertbe, és a növekedésük során ültessük majd át őket önállóan. A műanyag cserép pedig nem károsítja a talajt, így biztonságosan ültethető a segítségével bármilyen növény!

Mindemellett, ahogy azt már említettük, a műanyag cserepek átalakíthatóak. Azaz, könnyedén összeragaszthatóak, fúrhatóak, köthetőek és egyéb műveletek hajthatóak végre rajtuk, így a segítségükkel egyedi kialakításokat is kreálhatunk, mint egy fűszernövényes állvány, vagy egy emeletes „kis kert”. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy minőségi cserepeket szerezzünk be!

Nálunk, a Bandy Plastics-nál minden a növénygondozás, és a műanyagok körül forog, így kiemelten ügyelünk rá, hogy a kínálatunkban található műanyag cserepek minőségiek legyenek! Ha Ön is változatos és megbízható ajánlatokat keres, látogasson el a www.bandyplastics.hu -ra, és tekintse meg kínálatunkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére, telefonon, a +36 70 594 5105-ös számon, e-mailben pedig az info@bandyplastics.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ápolja cserepes növényeit fenyőkéreggel!
Ápolja cserepes növényeit fenyőkéreggel!

A cserepes növények annak köszönhetik töretlen népszerűségüket, hogy nyáron kertünket ékesítik, télen viszont az otthonunkba csempészik a zöldet, ráadásul egy...

Close