Kövess minket!
  
     

Mi mindenre alkalmas a fenyőkéreg?

Mi mindenre alkalmas a fenyőkéreg?
2016, június 2.

Amennyiben gyomosodás ellen, sárral szemben vagy talajtakarónak használatos anyagot keresünk, döntsünk a fenyőkéreg mellett, mely mindezekre remekül alkalmas, ezen kívül pedig dekorációként is kiválóan tölti be a szerepét, így csak ránk van bízva, hogyan hasznosítjuk.

Mindannyian számtalan trükköt ismerünk kertünk szebbé tételére, azonban lehet, hogy még számunkra is ismeretlen, vagy még nem alkalmazott mód a fenyőkéreg rendszeres felhasználása. Kültéren és beltéren egyaránt hasznos anyag: nagy szerepet tölt be talajtakaróként, állatoknál alomként, és alkalmas sár, valamint gyomosodás ellen is.

A fenyőkéreg számtalan remek tulajdonsága közül most felsorolunk néhányat:

  • Természetes védelmet nyújt.
  • Nagymértékű vízmegtakarítást tesz lehetővé.
  • Bizonyos idő után beleépül a talajba.
  • Elbomlás után javítja a talaj szerkezetét.

Bármekkora méretben, bármely cél megvalósításához van szüksége fenyőkéregre, nálunk igényeinek megfelelően rendelheti meg a kellő mennyiséget. Telephelyeinken rugalmasan, gyors kiszolgálással állunk rendelkezésére, és online is lehetősége van a rendelése leadására.

Íme, pár érv, amiért érdemes tőlünk megrendelnie a fenyőkérget:

  • Tanácsokkal, részletes információval segítjük munkáját.
  • Gyors és egyszerű megrendelési lehetőséget teszünk lehetővé.
  • Személyre szabott szakmai felvilágosítást adunk.
  • Kedvezményeket biztosítunk.
  • Többféle kalkulátort működtetünk.

A www.fenyokereg.hu címen elérhető weboldalunkon rengeteg képpel, rendkívül részletesen működő kalkulátorral és számos más érdekességgel várjuk, ezért mindenképpen érdemes ellátogatnia honlapunkra. Elérhetőek vagyunk a 06-20/929-1404-es telefonszámon, valamint írásos formában is fel tudja velünk venni a kapcsolatot, ha a weboldalunkon az ‘elérhetőségek’ menüpontban található üzenetküldési lehetőséggel ír számunkra üzenetet.

Éljen Ön is a fenyőkéreg rengeteg felhasználási lehetőségéve, és alkalmazza azt kültéren és beltéren egyaránt! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen még ma!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bandyplastics.hu
Mi alapján válasszuk ki a tökéletes virágcserepet?

Tavasszal újjáéled a természet, és virágzásnak indul minden. Ez az időszak tökéletesen alkalmas a kerttervezéshez, és a már meglévő növények...

Close