Kövess minket!
  
     

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes virágcserepet?

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes virágcserepet?
2016, május 3.

Tavasszal újjáéled a természet, és virágzásnak indul minden. Ez az időszak tökéletesen alkalmas a kerttervezéshez, és a már meglévő növények ápolásához. A virágültetésnek számtalan szabálya létezik, mind tevékenységi szempontból, mind a különböző virágtípusok tekintetében. Fontos odafigyelni az ültetés időpontjára, hiszen nem minden virág alkalmas a tavaszi ültetésre, illetve a virágok igényeire. És hogy mely virágokat érdemes tavasszal elültetni?

  • Jácint – Rendkívül közkedvelt hagymás növény. Fontos odafigyelni az ültetést követő pár napban a tápoldatozására, illetve a szárazabb időszakokban a megfelelő locsolására.
  • Harangvirág – Nyár közepétől nyíló virág, fehér, lila vagy liláskék színben pompázik. Fontos, hogy félárnyékos részre ültessük.
  • Árvácska – Igen népszerű virág, melynek napjainkra megannyi verziója létezik. A hűvös, esős helyeket kedveli, így érdemes árnyékos részre ültetni.

Természetesen ezeken felül megannyi növény ültethető még, fontos, hogy mindnél figyelembe vegyük az előírásokat és igényeket, mint például a virágcserép típusa és mérete. Ugyanis egyre népszerűbb szokás, hogy nem közvetlenül a kertbe ültetjük ki virágainkat, hanem virágcseréppel együtt helyezzük ki őket, így mozgatásuk is egyszerűbbé válik. A másik verzió, ha műanyag virágcserepet választva azzal együtt ültetjük el a virágot, így bármikor könnyen átültethetővé téve azt.

Ezek a praktikák azért fontosak, mert a változékony időjárást nem lehet kiszámítani, így gyakran előfordul, hogy túl sok fényt, vagy esőt kapnak virágaink, illetve éppen ellenkezőleg, túl keveset. A megfelelő virágcserép kiválasztásával megfelelő teret biztosíthatunk növényeink terjeszkedésének és gyarapodásának, miközben megóvhatjuk őket.

Találja meg Ön is az ideális virágcserepet kínálatunkban! Számunkra fontosak a növények és a természet, így termékeink magas minőségűek és megbízhatóak! Honlapunkon, a www.bandyplastics.hu oldalon megtalálhatja ajánlatainkat, és további hasznos tanácsainkat is! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +36 70 594 5105-ös számon, akár e-mailben az info@bandyplastics.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Egyedi térkövek
Tegye egyedivé és könnyen járhatóvá kertjét!

Kertépítést tervez, amit minél egyedibb módon, színvonalas anyagok felhasználásával kíván megvalósítani? Kerti kövekkel egyedülálló külsőt kölcsönözhet kertjének, és a képzeletére...

Close