Kövess minket!
  
     

Különleges kertbe különleges térburkolat

Különleges kertbe különleges térburkolat
2015, július 31.

Sokan félnek a kertbe bármilyen követ, burkoló követ tenni, mert félnek, hogy természetellenes hatása lenne, elvonná a figyelmet a kertről, vagy, hogy egyszerűen nem illene bele az összképbe. Pedig gondoljunk csak bele: természetes hatású térkő, levél lenyomatú kerti tipegő, fa utánzatú térburkolat. Ezek mind olyan anyagok, amik a természetben is megtalálhatóak, ezáltal nem hogy kilógni nem fognak, de még fel is dobják majd az összképet. Vegyük is sorra ezeket.

  • Térkő: A térkövezés egy rendkívül elterjedt módja a padlók díszítésének. Számtalan térkő típust találhatunk, így bőven van miből válogatnunk, és biztos, hogy mindenki megtalálja azt, ami számára a legmegfelelőbb. Térkövek használatával nem csak otthonunkat és teraszunkat díszíthetjük, hanem kerti utakat is építhetünk. Ez tudják, hogy miért hasznos? Mert ha füvünkre vigyázni szeretnénk, ezzel kijelölhetjük az utat, ahol a vendégeink közlekedhetnek, így biztosak lehetünk benne, hogy gyepünk épségben marad.
  • Kerti tipegők: Van ennél különlegesebb módszer kertünk egyedivé tételére? A kerti tipegőket szinte bármilyen kinézetben kérhetjük, így például díszíthetjük kertünket állatmintás, levélmintás, vagy éppen levél formájú kerti tipegőkkel.
  • Fa utánzatú térburkolat: A fa utánzatú térburkolat azoknak való igazán, akik csak természetes kinézetű anyagokkal szeretnék magukat körbevenni. Most persze felmerül Önökben a kérdés: „Miért utánzat? Miért nem fa?”. Azért, mert a fa utánzat az igazi fával ellentétben nem igényel folyamatos kezelést, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és 100%-ban szálkamentes.

Immáron már bőven van miből válogatnia, és reméljük sikerült meggyőznünk Önt a térkövek és a térburkolatok előnyeiről. Ha igen, kattintson weboldalunkra a www.kreativko.hu címen és vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kreativko.hu címen vagy a 06-20/931-85-28-as telefonszámon!Legyen az Ön kertje is különleges és egyedi, úgy, ahogyan azt Ön szeretné, térkövekkel és kerti tipegőkkel együtt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bandyplastics.hu
Csodálatos, virágos nyár otthonunkban

Akár családi házban, akár kisebb lakásban élünk, adott a lehetőség, hogy a természet közelségében töltsük mindennapjainkat otthonunkban is. Varázsoljon Ön...

Close