Kövess minket!
  
     

Kerti szökőkutak

Kerti szökőkutak
2014, október 13.

A különböző kerti díszek között kedvencnek számít a klasszikus kerti szökőkút.

A gyakran antikvitást, ókori motívumokat, szobrokat idéző szökőkutak vizének csobogása relaxáló, nyugtató hatású, természetközelisége frissíti a szellemet és a lelket. Egy-egy ilyen szökőkút kész műalkotásnak számít, melynek csodájára járhatnak látogatói, szomszédai, kellemes hatását közvetlen környezete is élvezheti.

A kerti szökőkutak alkalmasak magánszemélyek kertjének, szállodák, vendéglátó ipari egységek, vagy közterületek, parkok díszítésére is. Az építőanyag mellett a szökőkút megfelelő működéséhez szükség van szivattyúra, szűrőre, és igény esetén fénytechnikára is, hogy éjszaka is különleges látványt biztosítson ez a kerti díszítőelem. A kerti szökőkutak továbbá maguk is díszíthetőek: futó növények, csüngő virágok ékesíthetik a szökőkút medencéjének peremét.

A kerti szökőkutak közkedvelt alakjai, központi elemei az angyalok, kecses nők, ókori mitológiák szereplői, vagy galambok. Természetesen a kerti dísz építésekor, kialakításakor vegyük figyelembe ízlésünket és kertünk adottságait is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kertépítés5
A kerti szaletli

A kerti kiülők csoportjába tartozó szaletli kellemes és kedvelt kuckója lehet kertjének. Olyan fedett, mégis kinyitható kis kerti szoba, melyben...

Close