Kövess minket!
  
     

Kertépítő kisokos: térkövek

Kertépítő kisokos: térkövek
2016, október 27.

Amikor kertépítésre kerül a sor, rengeteg kérdésre kell választ adnunk. Milyen fákkal, növényekkel, virágokkal szeretnénk benépesíteni kertünket? Építsünk-e kerti tavat, vagy szökőkutat? Legyen-e sziklakertünk, vagy esetleg egy elkerített rész, ahol zöldségeket tudunk termeszteni? Mindezek mellett még egy nagyon fontos kérdés is felmerül: Milyen típusú térburkolatot fogunk használni? Több lehetőségből is választhatunk, amelyekből most bemutatunk párat.

Lábazati kövek

A kőhatású lábazati kövek kültéren és beltéren is megállják a helyüket. Népszerűségük abból adódik, hogy ötvözik a kellemest a hasznossal: nem csak esztétikusak, de még a felhelyezésük is rendkívül egyszerű. Lábazatok, homlokzatok, és díszfalak burkolására is alkalmasak a rusztikus hatású lábazati kövek.

Térburkolatok

A térburkolatok, más néven térkövek megfelelnek a gyakran igénybe vett területek burkolására is, ezért ideális választás lehet autóbeállóhoz, vagy teraszhoz. Ezen kívül díszburkolatokként is használhatjuk, mellyel szebbé tehetjük a kertünket, és megkönnyíthetjük a benne való közlekedést. Rengeteg formából és színből választhatunk, így a burkolatunkat különlegessé tehetjük. Aki természetes hatásra vágyik, választhatja a fa hatású térburkolatokat, melyek az igazi fával ellentétben nem igényelnek komoly karbantartást.

Kerti tipegők

A kerti tipegő azoknak ajánlott, akik számára a természetes hatás a legfontosabb. Segítségükkel mutatós és mégis diszkrét ösvényeket tudunk kiépíteni udvarunkban. Sokféle minta közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt attól függően, hogy milyen stílust szeretnénk.

Forduljon profikhoz, ha térburkolásra kerül a sor! Nálunk a felsorolt térkövek széles választékát találhatja meg, szakembereink pedig a tanácsadás mellett a kivitelezést is vállalják! Tekintse meg honlapunkat, a www.kreativko.hu weboldalt, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/931-85-28-as telefonszámon, illetve az info@kreativko.hu e-mail címen! Valósítsa meg álmait kertjében is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
19613733 - the garden pond
Bízza profikra a kerttervezést!

Mindnyájan olyan otthonról és olyan kertről álmodozunk, ami tökéletesen tükrözi ízlésünket, megfelel az elvárásainknak, és nem utolsó sorban olyan esztétikus...

Close