Kövess minket!
  
     

Kertépítési kisokos: Kerti tipegők

Kertépítési kisokos: Kerti tipegők
2017, január 31.

A kertépítés nem egyszerű folyamat, és rengeteg döntés meg kell hozni a tervezés során. Általában kiemelt fontosságot kap a különböző növények, a fák, bokrok és a virágok kiválasztása, illetve elhelyezése. Azonban nem csak a növényvilág kialakítása meghatározó kertünk összképe esetében, hanem a közlekedésre alkalmas térkövek kiválasztása és elhelyezése is.

Manapság már rengeteg térkő-típus közül tudunk választani attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Persze a térköveket kiválaszthatjuk kifejezetten csak a közlekedés funkciójából adódóan, de dekoratív elemként is szolgálhat kertünkben. A kerti tipegők pontosan azt a célt szolgálják, hogy a közlekedés mellett kertünk díszei is legyenek egyben.

A kerti tipegők ideálisak lehetnek a kert különböző részeinek stílusos és praktikus összekötéséhez. Például a kerti tavat és a hintát nem feltétlenül akarjuk egy hangsúlyos járdával összekötni, ilyenkor remek megoldásként szolgálhat pár kerti tipegő elhelyezése. Ráadásul anyagukból és kialakításukból adódóan természetes hatást keltenek, így nem fogják rombolni a kert hangulatát sem, sőt inkább adnak hozzá egy kis „mesebeli ösvény” hatást is. A kerti tipegők elhelyezésekor kihasználhatjuk kreativitásunkat, ugyanis rendezhetjük őket egyenes, és kacskaringós alakzatba is. Ráadásul a karbantartásuk is egyszerű, és ha egy megsérül, könnyedén ki lehet cserélni a többi kerti tipegő mozgatása nélkül. Nagy a választék, rengeteg méret és forma közül választhatjuk ki a számunkra ideális megoldást.

Amennyiben szeretné kerti tipegőkkel díszíteni kertjét, érdemes felvennie a kapcsolatot kertépítő szakemberekkel, és Kreatívkő munkatársaihoz bármikor fordulhat, ha térkövekre van szüksége! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kreativko.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/931-85-28-as telefonszámon, illetve az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
És ön kitalálta már, mit ültet idén a kertjébe?
És ön kitalálta már, mit ültet idén a kertjébe?

A január nem a kertgondozás időszaka, ez magától értetődő, de ez nem jelenti azt, hogy kertünk jövőbeni koncepciója szempontjából teljesen...

Close