Kövess minket!
  
     

Itt a tavasz, tisztuljon a kert!

Itt a tavasz, tisztuljon a kert!
2016, április 1.

A tavasz első hónapjában már előbújik a nap, a bakancsokat és a nagykabátot is lecseréljük. Az idő egyre kellemesebb, a természet kezd kizöldülni. A parkok, kertes házak életre kelnek, a gyerekek az udvaron mulathatják az időt. De csak akkor, ha rend és tisztaság van!

Mi sem visszataszítóbb egy rendetlen, elhanyagolt kertnél! Az embernek nincs mindig mindenre ideje és energiája, bőven elég a házat rendben tartani, nemhogy a kertet. Télen nem fontos kertünk szépségével bajlódni, hiszen a legtöbb növénnyel úgysem lehet mit kezdeni a hideg hónapokban. Azonban most, hogy újraéled a természet, ideje rendet rakni és takarítani!

A szemetet össze kell szedni, ki kell takarítani, az elhalt növényeket ki kell kapálni, az élőket megmetszeni, ha szükséges. Rengeteg a teendő egy kert körül, éppen ezért érdemes profi kezekbe adni az irányítást!

Lehetőség van olyan szolgáltatókhoz fordulni segítségért, akik sajátjukként bánnak a kert lakóival, és bármire készek a legkorszerűbb technikák felhasználásával újjáéleszteni azt.

Szerencsére takarító cégünk olyannyira elnyerte az ügyfeleink bizalmát, hogy kertészeti szolgáltatással is bővült a palettánk! Ez remek hír, hiszen nem csupán irodai takarítást, vagy magán takarítást, de ezentúl garázstakarítást is vállalunk kertészeti szolgáltatásunk mellett.

A megbízható szakértelméről méltán híres Five Star Clean Kft. a legkorszerűbb gépekkel és technikákkal van felruházva, számunkra mindig és mindenben az ügyfél az első! Takarító cégünk alkalmazottjai folyamatos ellenőrzés mellett dolgoznak, munkatársainkat gondosan megválogatjuk azért, hogy Ön a lehető legjobb eredményt kaphassa!

Látogasson el a www.5csillagostakaritas.hu weboldalunkra, vagy keressen fel minket, telefonon a +36-30-219-04-54-es, illetve a +36-30-604-63-98-as számunkon is bármikor rendelkezésére állunk!
E-mailben levelét is szívesen várjuk az info@5csillagostakaritas.hu címünkre!

Ha nem jut ideje kertjére, vagy a garázsra már ráférne egy alapos tisztítás, keressen minket!
Mi a legjobbat kínáljuk Önnek, hogy bizalommal fordulhasson hozzánk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kertgondozás
A kertgondozás könnyebbsége tökéletes kerti eszközökkel

A jó idő közeledtével a kinti munkálatok nagy számban növekednek. A kertgondozáshoz az ott található növények fajtáitól függően többféle kerti...

Close