Kövess minket!
  
     

Ismerje meg a lángvirágot, mely rengeteg színben pompázik!

Ismerje meg a lángvirágot, mely rengeteg színben pompázik!
2017, július 31.

A virágok olyan élőlények, amik mindig képesek örömet okozni, hiszen elég csak rájuk nézni és máris sokkal örömtelibb lesz a világ. Egy zöldellő udvar, egy virágzó virágoskert, egy növényektől roskadozó balkon vagy egy virágba borult erkély és ablakpárkány. Mindegy mekkora területen nevelünk virágokat, nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Ha egy virág jól érzi magát, meghálálja a törődést és öröm ránézni. Ugyanígy nem kell csalódnunk a lángvirágban sem.

A lángvirág kedvelt és üde színfoltja a virágoskerteknek. A csatavirágfélék családjába tartozó évelő növény, eredetileg Texasból származik. Csodás és többféle színben teszi élénkebbé a kertet, de erős illatáról is azonnal fel lehet ismerni. Karl Foerster szavai mindennél ékesebben fejezik a lángvirág egyedülálló szépségét: ” Egy kert lángvirág nélkül: tévedés.”

A lángvirág lehet légies kék, könnyű fehér, vibráló rózsaszín, de akár még csíkos is. Csillagforma virágai színes, könnyű felhőkbe burkolják a virágágyásokat, itt-ott feltűnő színes foltjai vidámabbá varázsolják a monoton zöldet. Érdekesség, hogy a színek intenzitása az időjárás függvényében változhat.

A lángvirág különleges, borsos illatot árasztó virágai különböző magasságokban nőnek. Amerikában, a déli államokban nagyszerűen alkalmazkodott a különféle éghajlati övekhez, így hosszú, egybefüggő virágszőnyegei lehetnek 60 centiméteresek, de akár 2 méteresek is.

Ennek köszönhetően ez a növény nem igényel speciális gondoskodást, rugalmasan alkalmazkodik, megelégszik a jó minőségű virágfölddel, egy napfényes hellyel, és 15-29 Celsius fokkal. Akár lakásban is tartható, de mégiscsak a virágoskertben mutat a legszebben, ahogyan sokféle színével beborítja a talajt.

Rendeljen lángvirágokat a www.starkl.hu webáruház kínálatából! Hatalmas választék, és kedvező árak várják, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy kertje még gyönyörűbb és tarkább legyen! A 94/329-700-as telefonszámon bővebb információt is szerezhet, illetve felteheti kérdéseit növényeinkkel kapcsolatban!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Gyepszellőztetők: Az üde pázsit titka
Gyepszellőztetők: Az üde pázsit titka

Minden kertes ház tulajdonodnak van egy közös álma. Mindenki szeretne gyönyörű, zöldellő pázsitot. Olyan pázsitot, ami egész évben mutatósan fest,...

Close