Kövess minket!
  
     

Gyephézagos térkő: zöldellő térburkolat

Gyephézagos térkő: zöldellő térburkolat
2018, január 2.

Az mindig dilemmát okoz, hogy egy udvart hogyan és mivel burkoljon be az ember. Egyáltalán szükség van-e burkolatra? A zöld gyep kontra térkő vita minden kertes háztulajdonos életében felbukkan legalább egyszer. Vannak, akik mindkettőt kipróbálják, és saját tapasztalataik alapján jönnek rá arra, hogy számukra melyik az előnyösebb, vagy éppen ugyanolyan tanácstalanok maradnak, és mindkettőt szeretnék azok előnyeivel. Nekik találták ki a gyepszőnyeg és a térkő nagyszerű keresztezését, a gyephézagos térkövet!

A gyephézagos térkőben kiválóan ötvöződik a térburkolat és a zöld gyep minden előnye, úgy, hogy közben nem kell lemondani egyikükről sem. A gyep gyönyörű, zöld színéről, a puha fűszálakról, a friss, semmivel sem összetéveszthető illatáról, nem beszélve a gyep megkapó látványáról. Azonban hiába a szépség, a fűvel benőtt udvarral törődni kell. Rendszeren ápolni, gondozni kell ahhoz, hogy gondozott és egészséges látványt nyújtson. A katalógusba illő zöld gyepet nem adják ingyen, fáradtságban és a gondozásra fordított időben mérik az árát. Erre sok mindenkinek nincs se ideje, se kedve, mégse szeretne egybefüggő betonudvart a ház köré.

A térkövek már egy olyan kompromisszumot jelentenek, amivel nem kell törődni, alig kell karbantartani, mégis tetszetős, színpompás, egyedi térburkolat valósítható meg a segítségükkel, viszont még így sem természetesek, bár a szürkeséget el lehet velük kerülni. A gyephézagos térkőben egyesíthetjük a gyep és a térburkolat előnyeit, egyszerre lehet az udvaron mindkettőből. Nemcsak magánházak köré, de parkolókba, közterekre is ajánlott, hiszen oldja a szigorúságot, megtöri a szürkeséget, közelebb hozza a természetet!

A www.vianostra.hu weboldalon megtekintheti a térkő kínálatunkat, köztük a gyephézagos térköveket is. Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége a választásban, keressen minket bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Hívja a +36-30-218-5530-as telefonszámot, vagy írjon az info@vianostra.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Egyedi télikert: a béke zöld szigete!
Egyedi télikert: a béke zöld szigete!

Ön mire vágyik egy hosszú és fárasztó nap után. Mi az, ami teljesen megnyugtatja, ami képes kiemelni a gondok és...

Close