Kövess minket!
  
     

És ön kitalálta már, mit ültet idén a kertjébe?

És ön kitalálta már, mit ültet idén a kertjébe?
2017, január 19.

A január nem a kertgondozás időszaka, ez magától értetődő, de ez nem jelenti azt, hogy kertünk jövőbeni koncepciója szempontjából teljesen haszontalan lenne ez az időszak. Januárban bőven van időnk a tervezésre, és arra, hogy megálmodjuk év közben milyen újításokat eszközölünk majd a kertben, tehát, hogy milyen növényeket, gyümölcsfákat fogunk ültetni, melyek az év során akár már termést is hozhatnak. Továbbá megtervezhetjük az új növényeink helyét, és elő is készíthetjük nekik a terepet, hogy mire beköszönt a jó idő, ezzel már ne kelljen foglalkoznunk!

Tehát januárban is van mit tennünk, ha szeretnénk mindent megadni kertünknek. Érdemes lehet akár egy egyszerű tervezetet készítenünk az általunk kinézett növények ültetési idejéről, érési idejéről, kezeléséről és így tovább. Persze vannak olyan növények is, melyeket már februárban el kell ültetni a megfelelő éréshez, ha ilyen is van a kívánságlistánkon, akkor érdemes lassacskán megvásárolnunk azt. Persze beltéri növényeket ilyenkor is ültethetünk, ha van erre megfelelő területünk. És persze el is jutottunk a fő kérdéshez, mégpedig, hogy honnan szerezhetnénk be a legegyszerűbben különböző virághagymáinkat, gyümölcsfáinkat, rózsáinkat és egyéb növényeinket? A növényrendelés remek lehetőséget biztosít erre, hiszen egyszerűen, online szerezhetünk be mindent, amire szükségünk van.

Ha szeretne úgy megvásárolni minden növényt kertjébe vagy épp otthonába, hogy biztos lehet a tökéletes minőségben, akkor kertészeti webáruházunknál keresve sem találhatna jobbat! Termékeink között mindent megtalálhat, amire csak szüksége van! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.starkl.hu –ra!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-94/329-700 telefonszámon, valamint a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
promanure.hu
Fordítson kiemelt figyelmet az öntözés minőségére!

Kertje gondos ápolását nagy figyelemmel végzi, és törekszik minél korszerűbb eszközökkel támogatni növényei fejlődését? Netán állatokat is tart, amelyek esetében...

Close