Kövess minket!
  
     

Egyedi télikert: a béke zöld szigete!

Egyedi télikert: a béke zöld szigete!
2018, január 2.

Ön mire vágyik egy hosszú és fárasztó nap után. Mi az, ami teljesen megnyugtatja, ami képes kiemelni a gondok és határidők sűrűjéből? Mindenkinek kell egy olyan hely, ami a béke szigete lehet. Egy olyan hely, ahol végre nem kell azzal foglalkozni, hogy mi lesz holnap, nem kell azon aggódni, hogy mit csináltunk rosszul tegnap, csak arra kell koncentrálni, amit a jelen ad.

Mit szólna hozzá, ha ez a tér egy télikert lenne? A télikertek ma már számtalan módon megvalósíthatóak, nem csak egy kertes ház teraszát lehet beépíteni. Kisebb területen sincs akadálya annak, hogy saját pihenő szobát, zöldellő oázist alakítson ki, ugyanis az erkélyekből is ugyanígy válhat beépített plusz tér!

A télikert tervezésével meglesz az az előnyünk, hogy nem egy kész és előregyártott dolgot kapunk, hanem olyanra formálhatjuk a rendelkezésünkre álló teret, amilyenre akarjuk. Egyedi télikertet hozhatunk létre a megfelelően kiválasztott és felkészült szakemberek segítségével!

Ön hogyan képzeli el a saját, egyedi télikertjét? Olyan helynek, ahol van egy kényelmes kanapé, egy karosszék, amibe be lehet fészkelni magunkat és egy puha takaróval beburkolózni? Jöhet még mellé egy kis asztalka, nagy, színes szőnyegek, egy kis polc a könyveknek, dísztárgyaknak. Egy télikertből természetesen nem hiányozhatnak a növények sem, hiszen azok nélkül a télikert értelmét vesztené. Rakja tele kedvenc növényeivel a polcokat, az ablakpárkányt, az asztalokat, és élvezze télen is a zöldellő növényeket. A nagy és széles üvegfelületek, amik a télikertet veszik körbe, biztosítják a növényeknek a fényt, a tér télen is sokáig világos marad. Itt már érdemes megpihenni, feltöltődni és relaxálni!

A www.telikertepites.net weboldalon inspirációt meríthet ahhoz, hogy milyen legyen a saját, egyedi télikertje, és akár azonnali árajánlatot is kérhet télikert tervezéssel és télikert építéssel kapcsolatban! A megadott elérhetőségeinken eléri irodánkat, és hamarosan megkezdődhetnek egyedi télikertje kialakításának munkálatai! Hívjon minket a +36-30-609-7790-es telefonszámon, vagy írjon a telikertepito@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kertünk ékei: a díszfák

Kertünket éppúgy szeretjük időről-időre csinosítgatni, mint otthonunk belső tereit, hiszen a különféle növények is jelentősen befolyásolják hangulatunkat, a berendezési tárgyainkhoz...

Close