Kövess minket!
  
     

Bízza profikra a termőföld szállítását!

Bízza profikra a termőföld szállítását!
2018, január 25.

Kertépítés során az egyik legszükségesebb hozzávaló a termőföld. Ezt azonban nagy mennyiségben nem egyszerű szállítani, ezért is érdemes inkább szakemberekre bízni a termőföld szállítását. A kertépítéshez szükséges termőföld típusa és mennyisége a terveinktől is függ. Egy igazán dekoratív kert sok munkát és több különféle növény elültetését igényli, ehhez pedig nagy mennyiségű termőföld szükséges. Sajnos a kertek nagyon ritka esetekben rendelkeznek eleve olyan minőségű termőfölddel, amivel tényleg érdemes dolgozni, ezért szinte elengedhetetlen a komolyabb kertépítések során a termőföld szállítás.

Nem érdemes a minőségi termőföld beszerzésén spórolnunk, amikor kertépítésre kerül a sor. A növényeknek számtalan ásványi anyagra van szükségük a növekedéséhez, melyeket a termőföldből vesznek fel. A minőségi termőföld gazdag a szerves anyagokban, jól tartja a nedvességet, laza szerkezetű – vagyis tele van levegővel, amire a növény gyökérzetének szüksége van – és bővelkedik létfontosságú ásványi anyagokban. További előnye a jó minőségű termőföldnek, hogy használatával kevesebb permetezésre lesz szükség.

A minőségi termőföld megtalálása és a megfelelő szállítás komoly kihívásokat jelenthet, de akkor nem, ha hozzánk fordul! Cégünk, a Becker és M Kft. vállalja az Önnek ideális típusú és mennyiségű termőföld szállítását Budapest egész területén. A helyzethez igazodva, különböző méretben szállítjuk a legjobb minőségű termőföldet, egyenesen a kertjébe. Számtalan típusú termőföldet tudunk szállítani, legyen szó akár füvesítésről, dísznövények ültetéséről, talajjavításról vagy haszonkert kiépítéséről.

Bízza ránk a termőföld szállítást! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kontenerbudapest.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/942-03-20-as telefonszámon, illetve a beckertrans@amcomp.hu e-mail címen, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Gyephézagos térkő: zöldellő térburkolat
Gyephézagos térkő: zöldellő térburkolat

Az mindig dilemmát okoz, hogy egy udvart hogyan és mivel burkoljon be az ember. Egyáltalán szükség van-e burkolatra? A zöld...

Close