Kövess minket!
  
     

Belekóstolna a mezőgazdaságba? – A Promanure Kft. segít megvalósítani a korszerű megoldásokat!

Belekóstolna a mezőgazdaságba? – A Promanure Kft. segít megvalósítani a korszerű megoldásokat!
2017, augusztus 28.

Egyre többen érdeklődnek a mezőgazdaság iránt, ugyanis sokan felismerték már a saját gazdálkodás előnyeit, emiatt az érdeklődők szabad földeket vásárolnak, és elindítják saját mezőgazdasági vállalkozásukat. Ahhoz, hogy jól jövedelmező gazdaságot vitelezhessen ki, korszerű földművelő technikára van szükség, amely megvalósítható a Promanure Kft. közreműködésével!

A Promanure Kft. szakemberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy olyan modern, korszerű megoldásokat, berendezéseket valósítsanak meg, amelyekkel nyereségesen fenntartható egy mezőgazdasági vállalkozás!

A Promanure Kft. fő profilja a trágyatechnika, számos állattartó telep trágyarendszerének korszerűsítését valósították már meg. Nem ismernek lehetetlent e téren, a vállalat szakemberei a legjobb tudásuk szerint tervezik meg és vitelezik ki az ideális trágyarendszert, különböző modern berendezések alkalmazásával!

A trágyatechnika mellett fontos szerepet tölt be a vállalkozás életében az öntözőberendezések telepítése is a mezőgazdasági földekre, ugyanis a jó termés legfőbb kulcsa a rendszeres öntözés, ami a Promanure Kft. innovációival tökéletesen kivitelezhető!

A Promanure Kft. olyan szakemberekből tevődik össze, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdaság és a földművelő gépek terén, az évek során megszerzett tudásuk pedig kiváló alapot biztosít ahhoz, hogy tovább fejlesszék a trágyatechnikát, vagy az öntözőberendezéseket!

Legyen szó istálló – vagy trágyatechnikáról, a vállalkozás szakemberei először megtekintik a korszerűsíteni kívánt mezőgazdasági telepet, majd a látottak alapján egy tervet készítenek, és csakis ezután kezdik el a kivitelezési munkálatokat!

Készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére a Promanure Kft.! További információkért keresse fel honlapunkat a www.promanure.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-934-4615-ös számon vagy írjon e-mailt az i.bukkosi@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ismerje meg a lángvirágot, mely rengeteg színben pompázik!
Ismerje meg a lángvirágot, mely rengeteg színben pompázik!

A virágok olyan élőlények, amik mindig képesek örömet okozni, hiszen elég csak rájuk nézni és máris sokkal örömtelibb lesz a...

Close