Kövess minket!
  
     

A kültéri burkolatok felhasználási lehetőségei

A kültéri burkolatok felhasználási lehetőségei
2017, április 27.

A tavasz közeledtével ideje elkezdeni azon gondolkodni, hogyan dobhatnánk fel otthonunk kertjét. A tavaszi lakásfelújítás során nem csak a beltér megújítása fontos, hanem a kültéré is. A kertfelújítás nem merül ki a növények ültetésében, a kültéri burkolatok remek lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy egyedivé varázsoljuk kertünket.

A kültéri burkolatok egyik legnagyobb előnye, hogy természetes és esztétikus hatást keltenek. Mivel kifejezetten a kinti környezethez lettek tervezve, ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkeznek. A kültéri burkolatot használhatjuk homlokzat, lábazat, kerítés, terasz vagy fal fedésére is. Számtalan szín és mintázat áll rendelkezésünkre, így szabadon kiválaszthatjuk az otthonunk stílusához legjobban illőt. Attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, választhatunk mediterrán, modern és hagyományos jellegű kültéri burkolatot is. Kertépítés esetén nem csak a teraszépítésnél jöhet jól a kültéri burkolat, a kerti kemence fedésére is alkalmas, illetve kerti padokat, lépcsőket és támfalakat is burkolhatunk. Amennyiben többféle virágágyásunk van, érdemes azokat kis falakkal elválasztani egymástól, melyre a kültéri burkolat tökéletes választás. Szerencsére manapság már nem kell aggódni azon, hogy megtaláljuk-e a számunkra megfelelő kültéri burkolatot, ugyanis nem csak a színekből és a mintázatokból széles a választék, hanem a méretekből is.

Ha kültéri burkolatot szeretne, fontos, hogy megtalálja a legjobb minőségű termékeket, ebben pedig mi segíthetünk! A Gress-Massimo Kft. burkolólap kínálata között garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van. További információért látogasson el honlapunkra, a www.gres-massimo.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát. Forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-4010-140-es és a 0630-855-4869-es telefonszámon, illetve az info@gres-massimo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kertépítési kisokos: Kerti tipegők
Kertépítési kisokos: Kerti tipegők

A kertépítés nem egyszerű folyamat, és rengeteg döntés meg kell hozni a tervezés során. Általában kiemelt fontosságot kap a különböző...

Close