Kövess minket!
  
     

A kerti szaletli

A kerti szaletli
2014, október 13.

A kerti kiülők csoportjába tartozó szaletli kellemes és kedvelt kuckója lehet kertjének. Olyan fedett, mégis kinyitható kis kerti szoba, melyben kiválóan élvezhetjük a meleg hónapok előnyeit, ám ha téliesítjük, a hideg időszakban sem kell lemondanunk róla.

Jól jöhet kerti piknikek, étkezések helyszíneként, vagy sötétedés után gyertyákkal, fáklyákkal tehetjük meghitt búvóhellyé. Kerti házacskaként akár az áramot, a vizet is bevezethetjük a szaletlibe, így teremtve tökéletes helyszínt munkához, kikapcsolódáshoz, de melléképületként is funkcionálhat.

A szaletli tetejéről azt érdemes megjegyezni, a műanyag, vagy fémtetőn az eső hangosan dobolhat, ezért előnyösebb cserép, fa, vagy üvegtetőt szereltetnünk rá.

A kertépítés időszakában kell megtalálnunk a legideálisabb helyet kertünkben a szaletlinek, mely során a fényviszonyok és napsugárzás mennyisége fontos szempont.

Kis kertben is elfér a sokszög alakú, hangulatos szaletli. A kánikula, vagy éppen a záporok elől is meghúzhatjuk itt magunkat, hűsölhetünk, remek menedék családi beszélgetésekhez, játékokhoz. De gondolhatunk gyerekeinkre is, kialakítva számukra kis kerti lakot, játszósarkot.

A kertépítés során fontolja meg, hogy milyen kerti építményeket szeretne udvarába, hiszen ezek számos kellemes órát hozhatnak életébe!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kertépítés4
A kert romantikája

A dolgos hétköznapok után mindenkinek jól esik hazatérni egy meghitt és meleg otthonba, ahol szerettei körében elengedheti az ember a...

Close