Kövess minket!
  
     

A kert romantikája

A kert romantikája
2014, október 13.

A dolgos hétköznapok után mindenkinek jól esik hazatérni egy meghitt és meleg otthonba, ahol szerettei körében elengedheti az ember a feszültséget és nyugalmat találhat. Egy szépen rendben tartott kert ugyanolyan biztonságot és megnyugvást jelenthet, mint a ház belső helyiségei. Azok számára, akik kedvelik a klasszikus szépséget, ideális egy romantikusan kialakított kert, ahol kellemesen töltheti szabadidejét párjával, családjával.

A romantikus kert egyik jellemzője a sok virág, amely szemet gyönyörködtető látványt nyújt és folyamatosan meleg illatfelhőt áraszt. A színek és formák harmóniájával, a fűszernövények jellegzetes aromás illatával, szépen kialakított kerti tóval, csobogóval kellemes légkört teremthet az ember. A sövényekből és bokrokból kialakított kis zugok, kerti paddal, esetleg lugassal, mediterrán növényekkel, regénybe illő környezetet eredményeznek.

Ha Ön is kedveli a romantika mesés világát, a színes virág kavalkádot, a kellemes illatokat, érdemes felkeresnie egy szakembert, aki megvalósítja álmait!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kertépítés3
Kerti építmények

Amikor otthonunkat tervezzük, alaposan végig gondoljuk az elrendezést és a különböző berendezési tárgyak elhelyezését, azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy egy...

Close